lørdag 4. september 2010

2 mnd og 10 dager er så langt unnagjort. I dag er det siste dag av en ukes lang "mid-semester break". Det har vært moro. Vi har tatt oss to fjellturer. En opp til Ben Lomon, og en til Cradle mountain. Det morsomste på Ben Lomond var vel å leke rundt i snøen med Asiatere som aldri hadde sett snø før. I tillegg så jeg min første edderkopp! Det var en "very young huntsman spoida", men likevel større enn noe jeg noen gang har sett Norge. For meg, som er livredd for edderkopper, var det en ganske oppkvikkende opplevelse.
På cradle mountain tok vi oss en gåtur rundt et vann. Det tok oss 2-3 timer. Det var veldig trivelig og stedet hadde mye fin natur å by på. Vi var ganske uheldige med været på turene, men det gjør ikke noe, for omsider begynner det å gå mot sommer her nede:)

T-skjorte været er her, billetter til Dandy Warhols er bestillt til 30. september, og spydfiske utstyret er på vei. Australia er fortsatt ikke så verst:)

1 kommentar:

  1. jeg tror ikke jeg skal besøke deg likavell jeg, hvis den største edderkoppen du har sett noen gang faktisk blir beregnet som liten... angst!

    SvarSlett